Skärmdump fungerar inte på iPhone i iOS 13/14/15/16?Topp 7 lösningar (2024)

Kategori:iPhone -problem

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (1)8 februari 2023 5 minuter läst

Att ta skärmdump är mycket vanligt när du behöver spara något viktigt från din enhet.När du har tagit skärmdumpen kan du trycka på den för att redigera och spara den eller vänta på skärmdumpen.Det är så, enkelt och smärtfritt.Men iPhone -problem kan plötsligt uppstå utan att meddela något.

Nyligen har några av våra läsare klagat över att de inte kan ta skärmdumpar på sin iPhone.Om du också står inför samma problem kan det vara riktigt frustrerande.Ibland kan problemet orsakas av ändringen av nycklar efter en iOS -uppdatering.Eller så kanske du gör det på ett fel sätt.Orsakerna är allt, så i denna felsökningsguide kommer vi att visa dig hur du fixar skärmdump som inte fungerar på iPhone -problem.

  • Lösning 1.Fix skärmdump fungerar inte på iPhone utan dataförlust
  • Lösning 2.Force Starta om din iPhone
  • Lösning 3. Använd Assistetouch
  • Lösning 4. Använd 3D -beröring
  • Lösning 5. Ladda din iPhone
  • Lösning 6.upgrade iOS -version
  • Lösning 7. Kontakta Apple Support Center

Gör en säkerhetskopia av din iPhone först

Vägen att fånga skärmdumpen kanske inte har förändrats, men det kan finnas någon annan anledning till det här problemet.Oavsett orsaken till detta problem är det viktigt att säkerhetskopiera iPhone -data innan du försöker någon av metoden i den här guiden.

Du får använda officiella iTunes eller iCloud för att säkerhetskopiera din iPhone, så att du kan återställa säkerhetskopian även om uppgifterna går vilse eller raderade.Istället för att göra en fullständig säkerhetskopia av dina iPhone -data, välj bara de filer du behöver kan spara mycket tid för dig.Den starkt rekommenderade tredjepartsprogramvaran ärimyfone d-back.Med hjälp av den här programvaran kan du enkelt spara data selektivt eller helt som du vill.

Om du möter det här inte fungerar på iPhone -problem, se de 7 bästa lösningarna som ges av våra experter.Dessa lösningar testas personligen av vårt team och är enkla att följa.Följ stegen nedan och börja ta skärmdumpar igen.

Lösning 1.Fix skärmdump fungerar inte på iPhone utan dataförlust

När du försöker olika metoder för att lösa det här problemet kanske du vill se till att uppgifterna inte går förlorade under processen.Då kan du prova ett professionellt iOS -verktyg somimyfone fixppoför att lösa problemet utan dataförlust.

Detta program kan enkelt fixa många iOS -problem som iPhone som sitter fast på den svarta skärmen, vit skärm, Apple -logotyp, formateringsfel, återställa fel osv. Det fungerar också med alla iPhone -modeller och även de senaste iOS -versionerna som iOS 16.

Prova gratis

Steg 1.Anslu*t din iPhone och öppna FIXPPO på din dator.Choose Standard -läge på hemskärmen.Klicka på Nästa. Programmet kommer att upptäcka din deviceautomatiskt. Om din iPhone inte känns igen måste du lägga den i DFU eller återställningsläge. Följ instruktionerna på skärmen för att sätta enheten i DFU eller återställningsläge.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (2)

Steg 2.Ladda sedan ner lämplig firmwareversion till fixtisiphone -problemet.En lista över firmwareversioner kommer att visas, från vilken du måste välja den mest relevanta.Klicka på nedladdning.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (3)

Steg 3.När du har laddat ner firmwareversionen klickar du på startknappen för att starta fixeringsprocessen.Observera att du inte ska koppla ur enheten eller använda den förrän processen kommer över.När fixeringsprocessen är klar, starta om enheten.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (4)

Många professionella webbplatser har litat på det här verktyget, så det finns ingen anledning att oroa sig för dess myndighet.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (5)

Prova gratis

Lösning 2.Force Starta om din iPhone

Varför försöker du inte tvinga starta om din iPhone och kontrollera om problemet löses?Detta är en av de enklaste lösningarna för att fixa olika iOS -problem.

För iPhone 8 och äldre modeller:

Tryck på och håll ihop strömbrytaren och hemknappen tillsammans.

Efter några sekunder börjar skärmen bli svart.Lämna inte knapparna förrän Apple -logotypen visas.

Så snart du ser Apple -logotypen, släpp knapparna och vänta på att processen ska slu*tföras.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (6)

För iPhone X och senare modeller:

Tryck på och lämna volymen UPP -knappen och tryck sedan på och lämna volymen ner -knappen.

Tryck nu och håll strömbrytaren i några sekunder tills iPhone -skärmen blir svart.Lämna inte knappen förrän du ser Apple -logotypen.Så snart du ser Apple -logotypen, släpp knappen och vänta på att processen ska slu*tföras.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (7)

Lösning 3. Använd Assistetouch

Om du inte kan ta skärmdumpar kan du prova Assivetouch -funktionen i iPhone.

Steg 1:Gå till inställningar -> Allmänt -> Tillgänglighet.

Steg 2:Rulla ner för att hitta Assistetouch under avsnittet Interaktion.

Steg 3:Växla nu på alternativet AssivetOouch och tryck på Anpassa toppnivåmeny.

Steg 4:Längst ner till höger på skärmen hittar du '+' -ikonen.Tryck på det.

Steg 5:Du kommer att se en lista över tillgänglighetsfunktioner på skärmen.Välj "Skärmdump". När du trycker på "gjort" kommer du att den skärmdumpen har lagts till på toppnivån menyn.

Steg 6:Tryck nu på cirkulärknappen när som helst för att öppna Assistetouch -gränssnittet. För att ta en skärmdump, tryck bara på "Skärmdump" -ikonen.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (8)

Lösning 4. Använd 3D -beröring

Du kan också använda 3D Touch för att fånga skärmdumpar på din iPhone.Men för det måste du aktivera Assivetouch med ovanstående steg.Det måste noteras att 3D -touch endast är tillgänglig på iPhone -modellerna 6S och högre.

Steg 1:Öppna Assistetouch -inställningsskärmen.

Steg 2:Under avsnittet Anpassade åtgärder väljer du 3D Touch.

Steg 3:Du kommer att se en lista med alternativ som kan användas med 3D Touch.

Steg 4:Klicka på "skärmdump".Nu kommer du att kunna fånga skärmdumpar genom att knacka med lite tryck på Assistetouch -knappen.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (9)

Lösning 5. Ladda din iPhone

Ibland fungerar skärmdumpen inte när batteriet på din enhet är lågt.Ladda din iPhone och kontrollera om den fungerar.

Anslu*t din iPhone till laddaren och anslu*ta laddaren till vägguttaget. Säker att du använder den ursprungliga laddaren och USB -kabeln för att ladda iPhone.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (10)

Lösning 6.upgrade iOS -version

De nya iOS -versionerna släpps för att fixa programvara och buggar på din iPhone.Fixa skärmdumpen som inte fungerar på iPhone -problemet genom att uppdatera iOS -versionen av din enhet.

Steg 1:Gå till Inställningar -> Allmänt -> Programvaruuppdatering.

Steg 2:Din iPhone kommer att börja kontrollera om nya uppdateringar.

Steg 3:Tryck på "Uppdatera och installera" för att uppdatera iOS -versionen.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (11)

Lösning 7. Kontakta Apple Support Center

Fortsätter frågan fortfarande?Den sista utväg är att kontakta Apple Support Centerto -kontrollen om det är något fel med hårdvaran.Förklara för dem den fråga du står inför och informera dem om alla steg du har vidtagit för att lösa problemet.Lyssna på deras instruktioner och följ dem noggrant för att lösa problemet.

Tips: Vad ska jag göra om du tappar data efter fixering?

När du försöker lösa problemet kan du förlora dina iPhone -data.I så fall måste du återställa den sista säkerhetskopian till din iPhone.

Om du inte har något emot att förlora de aktuella uppgifterna kan du återställa de officiella iTunes eller iCloud -säkerhetskopian till din iPhone.

Men om du använderimyfone d-back, kan du återställa de förlorade uppgifterna även om det inte finns någon säkerhetskopia att återställa.Efter återställningen av säkerhetskopian kommer de aktuella uppgifterna inte att raderas.Imyfone D-Back är det säkraste verktyget för dataåterställning för att hämta den förlorade data på din enhet.Det kan återställa uppgifterna även om du inte gjorde en säkerhetskopia.

Steg 1.Öppna D-back på din dator.Klicka på "Återställ från iOS -enheten" och klicka på "Start".Anslu*t iPhone till datorn.Vid framgångsrik upptäckt av din enhet klicka på "Nästa".

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (12)

Steg 2.En lista över filtyper visas.Välj de du behöver för att återställa och klicka på "SCAN".

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (13)

Steg 3.De filer som kan återställas av programvaran visas efter att skanningen är över.Välj de filer du vill ha och klicka på "Återställ". Gör en ny mapp eller välj en befintlig för att spara de återställda filerna.När processen är över återställs och sparas allt innehåll i den valda mappen.

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (14)

Prova gratis

slu*tsats

Vi har tillhandahållit de bästa sju metoderna för att fixa skärmdumpen som inte fungerar på iPhone -problemet.Lämna bara dina kommentarer nedan för att informera oss om du har löst det här problemet eller inte.

Brandon Eldred

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (16)

(Klicka för att betygsätta detta inlägg)

Generellt betyg 5 (256deltog)

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (17)

Betygsatt framgångsrikt!

Screenshot Not Working on iPhone in iOS 13/14/15/16? Top 7 Solutions (18)

Du har redan betygsatt den här artikeln, vänligen upprepa inte poäng!

Skärmdump fungerar inte på iPhone i iOS 13/14/15/16?Topp 7 lösningar (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 6111

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.